miércoles, octubre 18, 2006

Temps

Temps. Potser és la paraula que més s'hauria de repetir a tots els seguidors del Barça. Falta ritme, condició física, l'equip no ens recorda a aquell que va meravellar l'any passat, però si que recorda al de principi de temporada passada.
Cal dir, que l'any passat el Barça a la jornada sis portava nou punts, set menys dels que porta aquesta temporada. Aquest es l'exemple més clar del mal començament bluagrana a l'anterior campanya, i tot i això, la del 2005/2006 és la temporada més exitosa de l'història del club. Així que, deixem temps que l'equip vagi agafant forma i ritme de competició i al final de temporada ja parlarem si a l'equip li falta ambició, si Ronaldinho no està, que trobem a faltar a Eto'o...
Ara bé, amb això no vull dir que el Barça tornarà a guanyar la lliga i la champions, però si que vull manifestar que s'hauria de tenir un poquet paciència alhora de fer critiques sobre l'equip, i sobretot sobre el jugador que ens ha portat on estem ara, Ronaldinho.

P.D= No espereu un gran Barça contra el Madrid, la meva aposta a dia d'avui és un 2 a 1 a favor de l'equip blanc

1 comentario:

Anónimo dijo...

Home, la veritat es que avui has encertat. Abans de començar el partit, ja havies pronosticat que el barça perdria. Però bé, deixam ser l'ignorant del futbol i apostar més que mai pel Barça. Perque la millor afició es mereix el millor equip, i aixó es el que tenim. D'altra part, al'equip blaugrana li llanço una frase "d'apoyo". Com diu aquella frase de la pel·lícula "Salvar al soldado Ryan" "Hazte merecedor de este momento!". Ànims i endavant! Visca el Barça, Visca Catalunya i Visca el Pecheaaa!!!