miércoles, noviembre 08, 2006

Ronaldo?




Avui els dos grans diaris esportius que és publiquen a Catalunya han coincidit amb la mateixa portada: "Ronaldo? No gracias". Per la seva part, el diari madrileny Marca publica les següents declaracions vergonyoses de l'actual entrenador del Real Madrid, Capello: " Em vaig plantejar fer-lo jugar al B".
Aquests titulars no els comparteixo, és cert que últimament Ronaldo està un poc fora de forma, però els mateixos culers u sabem tant a les bones, com a les males, que quan Ronaldo està fisicament bé és dels millors delanters del món.
Aquestes són les estadístiques de Ronaldo:

- FC Barcelona(1996-1997) = 49 partits jugats i 47 gols.

- Inter de Milán (1997 - 2002) = 92 partits jugats i 59 gols.

- Real Madrid (2002 - 2006) = 157 partits jugats i 100 gols.

Són unes estadístiques impressionants, sobre tot les de la primera temporada amb el Barça on és va veure el millor Ronaldo de l'història. Clar que, com a conseqüència de la seva greu lesió al genoll, el rendiment va anar baixant fins al Mundial 2002, però una vegada al Madrid, va tornar a agafar el gran ritme golejador que ostentaba.
Cal dir que a part d'aquestes estadístiques també té els següents records:

- Màxim golejador de l'història en fases finals de la copa del món (15 gols)
- És el futbolista que ha guanyat més vegades el FIFA World Player (3 vegades)

D'acord, tot això és història, però Ronaldo és un jugador de 30 anys, per tant encara li queden uns 2 o 3 anys de bon futbol a un gran nivell. A més, quin tècnic li pot dir que no a un jugador que et garantitza aquesta mitjana de gols?
Potser darrera de la seva vida futbolística s'amaguen les seves famoses festes i els seus glamurosos cumpleanys, i això fa que és dubti de la seva professionalitat i del seu rendiment,però, algú creu que Ronaldinho no surt?
De ben segur que si, però la diferència és basa amb com van les coses, si el Barça va bé i Ronaldinho o un altre jugador surt, no passa res, però si les coses anessín malament, tal i com és diu des de les espanyes, "otro gallo cantaría".
Amb aquest text no vull dir que Ronaldo hauria de fitxar pel Barça, bàsicament perquè no crec que entri amb els plans de Rijkaard, no obstant si que surto en defensa dels diversos atacs que se li fan aquest jugador excel·lent que crec que són del tot injustos.

P.D: Algú s'imagina a Eto'o i Ronaldo junts contra el Madrid...

No hay comentarios: