domingo, octubre 29, 2006

All in 69




Per fi s'ha acabat l'hegemonia de Valentino Rossi...és tot un orgull poder dir que Nicky Hayden és campió del món. Poca gent apostava per ell, i jo era un d'aquells pocs "bojos" que després de l'accident de Portugal va dir: "Veig a Hayden més campió que mai".

Cronologia de la cursa

Abans de començar la carrera les coses estaven més complicades que mai. Valentino tenia la pole position i el més normal era que intentes escaparse des de bon principi. Ara bé, a l'hora de la sortida les coses han canviat i molt, Valentino ha passat a la sèptima posició i Hayden estava a primera línia, aquest fet, ha estat el decisiu per a entendre el desenllaç de la cursa.
El mateix Rossi, ahir fent unes declaracions a TVE, va declarar que només estaria nerviós l'hora abans de començar la cursa, però més que res perquè aquella era l'última de l’any. D'aquesta manera "El dottore" es desmarcava de qualsevol pressió. Tot i això, aquestes declaracions no han estat a to d'un dels anomenats millors pilots de la història, que curiosament ha perdut el mundial a causa d'un error personal.
I és que potser al final, els nervis si que han jugat un paper decisiu i han fet caure "l'ídol" que tothom volia veure al primer esglaó del podi.
A partir d’aquí Hayden s'ha dedicat a controlar la cursa des de la seva tercera posició, mentre una grada totalment muda, veia com l'heroi destronat, intentava guanyar posicions per a restar algún punt.


Apatía a Valentino

Tota la gent que em coneix sap que li tinc certa apatia al famós Rossi, per tant com us podeu imaginar, avui sóc una de les persones més feliçes amb la victòria de Hayden.
Aquesta "ràbia" ve provocada pels següents tres motius:

1) La seva manera burlesca d'actuar, com ara la celebració amb la cadira burlantse de la condició física de Pedrosa.

2) Motius personals.

3) La seva prepotència

No negaré que és un gran pilot i que sense dubte ha marcat una època dins al motociclisme, a més continua sent el màxim candidat per a guanyar el pròxim mundial. Però aquestes coses són totalment independents a la seva manera d'actuar, que a molts cau bé i a uns altres cau malament.
Per a mi el gran problema es basa en què no sap guanyar. Hauria de prendre exemple del mateix Hayden, que avui al proclamar-se campió del món a contrapronòstic no ha montat cap tipus d'espectacle damunt de la pista.
Ara, tots aquells que van crucificar a Pedrosa després de l'error a Portugal on va fer caure al seu company d'equip Hayden, surten defensant a Rossi dien que és humà i tothom pot fer errors...tothom? en Pedrosa és veu que no.
Pedrosa millor que Rossi

Per la seva part, Dani Pedrosa ha conseguit el títol de Rokie de l'any i a més ha superat la màxima puntuació aconseguida per un novell durant la seva primera temporada.
Cal recordar que aquest record anteriorment estava en possesió de Rossi.


Només ha canviat el rival

El Barça va tornar a demostrar ahir el seu mediocre estat de joc. L’única diferència és que aquesta vegada, a més de jugar contra el Chelsea o el Madrid es va jugar contra el Recreativo de Huelva.
Em sembla que patirem bastant aquest dimarts.
Perdó per la breu opinió sobre el Barça, però és que no tinc temps!
Gràcies per continuar llegint el blog!
Per cert, Ronaldinho no ha tornat eh!

3 comentarios:

Anónimo dijo...

prefereixu no cumentar res... ejem... !!

Anónimo dijo...

... ehh!!! no te pases xaval! jajaja...
Quasi q tampoc comentaré res jo... ¬¬!

Anónimo dijo...

jeje, ja diuen que el silenci ratifica la veritat!