jueves, octubre 26, 2006

Quin dia...


Dins els marc de les xerrades "Comunica 06" que és celebren a Tarragona, avui ha estat present a la tertúlia en Manel Lucas, guionista i actor del Minoria Absoluta.
Aquest programa al que avui mateix li acaben de donar un premi Ondes, és dels millors que és fan actualment a la ràdio. Per a mi ho té tot, actualitat i humor. Aquest barreja crec que és la clau de l’èxit, i és que no només ens podem informar sobre l’actualitat política diària, si no que a més, això és combinar amb imitacions del mateixos polítics molt ben aconseguides per Keko Novell, Bruno Ono, Sílvia Abril, Manel Lucas i Cesc Casanovas .
A tot això s’ha d’afegir la direcció i la presentació de Toni Soler, que gràcies a aquest programa s’ha pogut reivindicar després dels fracassos televisius de Set de Nit i Set de notícies.
Doncs, al torn de preguntes i després de bastants rumors sorgits pels fòrums de rac-1, m’he decidit preguntar-li al Manel Lucas la següent pregunta:

- Han sorgit molts rumors per internet que aquesta es la última temporada del Minoria Absoluta, es cert això?

Ell ma contestat rotundament que només són rumors, que ell no sap res i que no són certs, però tanmateix no ha confirmat la presència del programa dins a les graelles de la pròxima temporada de Rac-1. Així que, si voleu un consell, cada dia, de dilluns a divendres i de 12 a 2 del migdia, sintonitzeu Rac-1 i disfruteu de la probables última temporada del Minoria.


Un canvi perfavor!!

La Copa del Rey va perdent interés any rera any...és normal. Els partits d'octaus estàn sent un autèntic avorriment i el poc prestigi que se li dóna al guanyador, fa que aquesta competició sigui la menys important per a els tècnics dels teòrics equips grans. Remeis?
Sens dubte, el gran remei per aquesta competició seria plagiar el model britànic que consta d'un partit únic durant tota la competició, això aportaria l'emoció.
I pel que fa el prestigi, el guanyador de la Copa, hauria de ser un dels quatre equips que juguessin la Champions League.
Amb aquestes dos modificacions, crec, que la Copa del Rey recuperaria tot l'honor perdut durant els últims anys.


Res de Res

I pel que fa el Barça, res de res. Una aliniació molt ofensiva amb quatre delanters, però amb dos mig campistes, cosa que feia que l'equip rival tingues superioritat a la línia del mig del camp. Llavors això ha provocat que durant la primera part no s'ha tingut el control de la pilota a la zona de mitjos. Durant aquest primer temps, les ocasions més clares han estat per part de l'equip local, tot i que en cap d'elles no ha estat afortunat alhora de rematar a porteria.
Ara bé, a la segona part, amb els dos gols de Gudjhonsen, el joc del Barça s'ha maquillat i ha agafat les rendes del migcamp.
A l'últim minut i de penal injust, el Badalona ha marcat el gol de l'honor. En fi, un partit molt pesat per a tots els telespectadors i on no s'ha vist gens de futbol. Així que...Paciència!!

No hay comentarios: