miércoles, octubre 25, 2006

Som campions


Entre classes de la universitat Rovira i Virgili, més concretament, després d'haver fet història de la comunicació i esperant a que siguin les tres per a entrar a la classe de redacció, me connectat al messenger i he vist alguns "nics" fen referència a la victòria del Madrid al Barça amb un to bastant burlesc.
A tot ells, els recordo que:

· Som els actuals campions de lliga i copa d'europa.
· Tenim a Ronaldinho que té l'honor de ser l'actual pilota d'or i l'actual guanyador del FIFA World Player.
· Som els líders de la lliga
· Tenim la paciència per a donar temps a un equip que ens tornarà a fer campions.

Tanmateix, és normal que els madridistes, que no em de deixar de pensar en què estàn patint una blaugranitis profunda i aguda, celebrin cada victòria cap al seu rival com si haguessin guanyat alguna competició important. Recordem que durant els últims quatre anys no han guanyat res i la seva ambició esportiva és concentra, ara per ara, en guanyar al seu màxim rival a nivell institucional, perquè després d'haver vist el joc desplegat per uns i per altres, potser no podriem dir que és actualment el seu rival esportiu.


Copa del Rey

Aquesta nit el Barça juga al camp del Badalona els octaus de finals de la Copa del Rey probablement amb el següent once: Jorquera, Zambrotta, Puyol, Oleguer, Gio; Edmilson, Motta, Xavi; Ezquerro, Giuly, Saviola.
No crec que sigui un partit molt difícil, ja que difícilment el Barça pot perdre tres partits seguits. La meva aposta per aquesta nit és un: 0 a 3.

2 comentarios:

Spliter86 dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
Spliter86 dijo...

Oleee tu!!!

Sempre he cregut que hi han varis tipus de persones. D'entre ells, hi han els que celebren les derrotes dels demés, i d'altres que en celebren les propies victories. És en aquests nick que tu dius on es veu la riquesa de cadascun d'ells. Tansols em queda dir: VISCA EL BARÇA!!!