domingo, octubre 22, 2006

Sense baixar de l'autocar



Sense baixar de l'autocar ens ha guanyat el Madrid avui al Santiago Bernabéu. I no per mèrits del equip blanc, desaparegut en la primera part, sinó per una aliniació bastant questionable de l'equip de Rijkaard.
La base de l'èxit blaugrana sempre s'ha basat amb la figura del famós pívot defensiu. La primera lliga es va guanyar, amb Márquez, Deco i Xavi. L'any passat els titulars incuestionables van ser Edmilson, Deco i "Iniesta". Avui a Madrid, el trident Xavi, Deco i Iniesta, ha sabut tenir la pilota, cosa no gens extranya davant dels equips que entrena Capello, però no ha sabut posar la cama quan calia, com per exemple en la jugada del segon gol Madridista.
A la primera part, Raúl entraba des de la segona línia tal i com volía, sense que cap jugador del mig camp continues la jugada. Aquest fet ha provocat el primer gol, i per poc causa el segon, amb una rematada que ha estavellat el mateix Raúl al pal.
A més, Frank Rijkaard s'ha tornat a equivocar substituïnt a Deco per Giuly. S'ha demostrat una altra vegada que posar més delanters al camp no és sinònim de més ocasions de gol.
A partir d'aquí el Barça ha perdut el control de la pilota, ja que el Madrid tenia un home més al mig del camp, i l'equip blanc ha controlat el ritme del partit.
Ara bé, el mig camp blaugrana no ha estat l'únic causant de la derrota. Des d'un arbitratge rar, (Emerson hauria d'haver estat expulsat a la primera part) fins a una delantera amb un Ronaldinho desaparegut (per a no variar) i un Gudjhonsen totalment ineficaç, han contribuït a la primera desfeta del Barça en aquesta lliga.
Per contra, cal destacara l'aportació d'un un excel·lent Leo Messi, lluitador, pur coratge i sobretot màgic, que ha demostrat que actualment és el jugador en més forma de l'equip.
Tot i això continuo demanant la prudència de tots els seguidors culers, no entrem amb el joc de crítiques absurdes a l'equip i sobretot ara ha de sortir tota aquella gentada que és va sentir tant i tant del Barça després de la final de París.

P.D= Ja vaig avisar el passat dimecres que el Barça perdría, i que no jugaria un bon partit avui al S.Bernabéu.

No hay comentarios: