viernes, diciembre 22, 2006

Bon Nadal!

Ja ha passat un any més...els temps passa...i al mateix temps les coses van canviant. En fi, un cicle que no para de girar al voltant nostre, avegades per a bé i avegades per a mal. Tot i això, amb l'arribada del Nadal les coses es veuen d'una altra manera, i sobretot si et toquen 100 euros a la loteria!
Increible però cert! avui m'han tocat 100 euros en el sorteig de Nadal. No, no, no penseu que sempre tinc molta sort, sinó al contrari. Mai m'havia tocat res en la meua vida!
En fi, començo parlant d'un tema i acabo en un altre. El motiu d'aquest "post" es desitjar-vos un Bon Nadal. Ara bé, tal com diu la mestra d'Història del món: "No debeis generalizar". Així que us desitjo un Molt Bon Nadal als que sempreu esteu allà, al moment just i quan se us necessita.
Digue'm egoista, però a l'altra gent ja els felicitaràn els "seus" no?.


El video de la setmana

El Nadal té unes conseqüències inmediates, sobretot per a la cartera! I no ho dic perquè m'hagi tocat la loteria sinó perquè en aquestes festes sempre gastem un poquet més del compte. Les tarjetes de crèdit treballen més que mai, o aixo és el que sembla o el que diuen.
Doncs bé, una altra de les conseqüències del Nadal és la inclusió de 2 videos de la setmana: Un video Nadalenc i un video que ens dóna els millors trucs per a poder lligar!

No hay comentarios: